aranjamente florale

Aranjamente Florale

Orice încăpere necesită un colț verde. Aranjamentele florale au devenit ceva uzual în căminele noastre. Indiferent că este vorba de birou, cabinet, restaurant, living, dormitor, oriunde ai merge, vei găsi un ghiveci, o vază, o decorațiune cu flori. Însă, eu îmi doresc să împrospătez aerul puțin. Doresc să schimb cotidianul uzual prin creațiile mele. Așa că am adus o nouă latură aranjamentelor florale.

Despre ce vorbesc? Aranjamente florale cu licheni stabilizați, elemente naturale pline de viață. Alături de frunze, flori, elementele naturale cele mai frumoase, lichenii pot reprezenta adevărate capodopere.

Este un design interior foarte practic deoarece nu necesită îngrijire și este fresh din punct de vedere al tendințelor!
Reprezintă o compoziție naturală armonioasă care încântă privirea oricui.

O oază verde fără stres

Timpurile din zilele noastre nu ne mai permit să ne dedicăm unui colț verde în căminele noastre, deoarece necesită multă îngrijire, timp și atenție. Tocmai de aceea, aranjamentele florale cu flori nemuritoare
sunt soluția perfectă
.

De ce? Lichenii decorativi sunt tratați cu soluții speciale astfel încât să nu necesite îngrijire și au o rezistență de peste 10 ani. Consider că un mic colț de rai în orice cameră este necesar, deoarece aduce bucurie și îți poate schimba starea de dispoziție în orice moment.

Aranjamente florale personalizate

Culorile, forma, design-ul sunt adaptate după exigențele dumneavoastră! Doresc ca aceste aranjamente florale să aibă personalitate, să se muleze pe preferințele fiecărui client și să vă îndeplinească fiecare așteptare.

Sunt create handmade, ofer fiecărei lucrări atenție în cel mai mic detaliu. Create cu pasiune, trudă, creativitate, încălzesc inimile fiecărei persoane. Doresc, prin creațiile mele, să vă reprezint și să vorbesc despre dumneavoastră!

Sentimente, la pachet cu aranjamente florale!

De asemenea, ele reprezintă un cadou perfect pentru persoanele dragi.
Sunt flori nemuritoare care își vor face simțită prezența permanentă în căminele persoanelor apropiate.
Datorită proprietăților naturale, acestea sunt antistatice, absorb mirosurile neplăcute și lasă în schimb un aer proaspăt și curat.

Aranjamentele florale cu licheni stabilizați nu necesită udare, soare sau altfel de tratamente, doar un loc drăguț pentru poziționare!

Datorită structurilor organizate a acestor aranjamente florale, ele emană note de eleganță, stil și rafinament.  

Bunul gust se poate observa datorită detaliilor clasice, notele de culoare fiind perfect armonizate între ele, paleta de culori creând de fiecare dată un dans artistic în ochii privitorului! Mă implic la cote maxime în fiecare proiect, deoarece îmi doresc ca fiecare lucrare să transmită sentimente pozitive, bucurie nemărginită.

Pentru mine, fiecare lucrare reprezintă un colț de suflet, deoarece fiind personalizate după clienții noștri dragi, transpun în natură câte o părticică din dumneavoastră!
Dacă considerați conceptul unul plăcut și ați fi interesat, nu ezitați să mă contactați!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow