design

Colaborări între profesioniști în design

Prima impresie contează, indiferent dacă vorbim despre noi ca indivizi sau despre afacerea noastră. Însă, când vorbim despre afacerea noastră, profesionalismul trebuie să predomine. Bunul gust simplitatea și rafinamentul sunt necesare pentru a crea o primă bună impresie posibililor clienți. Afacerea dumneavoastră trebuie să aibă un aspect impecabil și cu gust. VerDE-COncept se ocupă de această grijă!

Cu ce se ocupă VerDE-COncept? Creez tablouri personalizate cu licheni stabilizați, aranjamente florale, terarii cu peisaje 3D și grădini pe verticală. Am adaptat naturalețea din încăperi la cerințele secolului 21. Deoarece viața este mult mai agitată și plină decât în vremurile trecute, majoritatea dintre noi nu avem timpul necesar pentru  a îngriji un colț verde în casele noastre.

Însă VerDE-COncept folosește licheni și elemente naturale stabilizate, deoarece acestea nu necesită îngrijire și au o durată lungă de viață. Doresc să ating cât mai multe puncte profesionale și mereu mă încântă gândul unor proiecte cât mai mari. De aceea, fie că vorbesc de grădini pe verticală sau tablouri cu licheni, le adaptez astfel încât să fie potrivite în orice situație.

Dacă dispuneți de o afacere și doriți să fie mai placută pentru clienți din punct de vedere decorativ, puteți apela la noi! Atunci când doriți să vă faceți afacerea să prospere și să aveți cât mai multe vânzări, fiecare aspect contează. Poate dețineți un magazin de mobilă și doriți să creați un ambient mai plăcut sau un showroom de artă contemporană și doriți să includeți mai multe elemente naturale, exemplele sunt nemărginite, dar esența este că mereu este loc de mai bine și să doresc să creăm împreuna un ambient plăcut afacerii dumneavoastră.

Ocupația dumneavoastră este muza noastră!

Deoarece munca mea se realizează pe comandă, indiferent de culoare, formă, design sau concept, doresc să am parte de idei cât mai îndrăznețe care să transmită o multitudine de sentimente și să realizez concepte care să se muleze perfect design-ului interior afacerii dumneavoastre!

Colaborări cu profesioniști și designeri

Vorbind de design, dacă vă ocupați cu un astfel de job, nu ezitați să apelați la VerDE-COncept pentru proiecte care să vă finiseze proiectul!

Toți avem un scop comun, anume să prosperăm și să atingem perfecțiunea în fiecare capitol al vieții noastre.

Profesioniști în legătură cu natura

Indiferent de afacerea sau motivul pentru care v-ar interesa o astfel de creație, nu puteți da greș cu un element natural.

Doresc să ajut la îmbunătățirea fiecărui ambient, așa că indiferent că vorbim de un showroom, un proiect de design, un magazin de artă, mobilă sau orice alt tip, interesul meu este la nivel maxim și aștept cât mai multe propuneri pentru colaborări!

Uneori, detaliile reprezintă elementele cheie, iar noi putem spune mândrii că reprezentăm cheia succesului!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow