Decorațiuni pentru birouri

Decorațiuni pentru birouri și companii

Indiferent de domeniul afacerii, mereu ne orientam astfel incat  aceasta să creeze un mediu primitor și cu mult gust. Aspectul fiecărei încăperi reflectă profesionalismul afacerii, prin detaliile care fac diferența. Un mediu curat, organizat și cu gust face diferența și conferă o impresie bună la prima vedere. De asemenea, consider că fiecare om de afaceri dorește să creeze un mediu plăcut atât pentru clienți, cât și pentru angajați. Deoarece afacerea este oglinda angajatorului și oricine își dorește să confere potențialul maxim fiecărui aspect din viață.

De multe ori, mediul de lucru devine unul monoton. Nuanțat de culori gri și pale, influențează starea noastră de spirit și motivația de muncă. Mediul din jurul nostru are un impact uriaș asupra minții noastre, deoarece fără un mediu călduros, nu ne putem acomoda și suntem cuprinși de o stare de discomfort și rigiditate. Așa că prin proiectul meu, VerDE-COncept, doresc să vă ajut să găsiți Decorațiuni pentru birouri sau pentru compania voastra.

Totuși, înainte să vă prezint câteva idei, doresc să vă pun puțin în temă. VerDE-COncept se ocupă cu decorațiuni naturale, realizate din materiale ca și frunze, flori, licheni stabilizați tratați cu soluții speciale naturale și de cea mai bună calitate, care conferă fiecărei lucrări longevitate de durată. Ușor de întreținut, nu necesită îngrijire, tratare periodică. Sunt creații eco-friendly și antistatice, absorb umezeala și conferă un aer proaspăt fiecărei încăperi.

Un colț verde în afacerea dumneavoastră ar îmbunătăți remarcabil aspectul și starea de spirit a încăperilor. Realizez tablouri cu licheni stabilizați, grădini pe verticală, terarii cu peisaje 3D și aranjamente florale. Vă voi prezenta câteva idei și sper să vă trezesc interesul. Doresc ca alături de dumneavoastră, să îmbunătățim aspectul clădirii, afacerii dumneavoastră și să fascinam privirea fiecărui privitor.

Tablourile cu licheni, decorațiuni pentru birouri.

Tablourile cu licheni personalizați se realizează personalizat. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că putem realiza orice concept doriți. Putem să realizăm din natura stabilizată orice formă, logo-ul firmei dumneavoastră, un mesaj motivațional pentru angajați și pentru dumneavoastră, o imagine inspirantă care să motiveze scopul muncii rodite în fiecare zi sau orice concept care credeți că v-ar ajuta afacerea să devină un loc mai primitor.

De asemenea, aranjamentele florale și terariile cu peisaje 3D conferă bunul gust, deoarece nuanțează culorile din încăpere și atrage privirea asupra micilor detalii, rezultând perfecționismul și imprimă senzația că mereu sunteți atent la orice amănunt, lucru care lasă o bună impresie oricărui individ. De asemenea, creează un mediu călduros și aduce o oază de bucurie.

O oază de confort

Grădinile pe verticală sunt o alegere cu adevărat inedită deoarece creează acel impact major când intri în încăpere. Imaginați-vă ce ambient creează la intrarea în clădire sau chiar la recepție.

Alt exemplu ar fi frumusețea și relaxarea pe care ar da-o în locul amenajat pentru pauzele angajaților. Conferă un sentiment de confort și grijă asupra lor, deoarece emite acel sentiment cald și de acasă.

Un nou concept de natură

Indiferent de dorințele dumneavoastră, pot să realizez orice concept, forma, culorile, designul, conceptul nu reprezintă o problemă.

Doresc să creăm cele mai frumoase Decorațiuni pentru birouri și să vă ajut să vă materializați ideile!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow