decoratiuni pentru casa

Decorațiuni pentru casă

Fiecare casă reprezintă zona noastră de confort. Este locul unde putem fi noi înșine și unde ne simțim cei mai liniștiți. Căminul fiecăruia trebuie să ofere sentimentul de acasă și de confort. Fiecare decorațiune sau achiziție adusă casei trebuie să rezerve un loc special în inimile noastre. Prin proiectul VerDE-COncept doresc să vă fac locuința un cămin mai călduros și mai primitor, unde să vă detașați de toate grijile și probleme din timpul zilei.

Ca și oameni, mereu ne regăsim liniștiți și împăcați atunci când plecăm într-o escapadă în natură sau într-o excursie, deoarece ne desprindem de monotonia din viețile noastre și ne conectăm cu împrejurul nostru. De aceea, aducerea noului în viețile noastre ne schimbă total starea de spirit. Prin munca mea, vreau să vă fac zilele mai frumoase.

Munca mea se bazează pe crearea decorațiunilor pentru casă și a peisajelor naturale cu ajutorul frunzelor, florilor, lichenilor stabilizați, materiale tratate cu cele mai calitative soluții, in totalitate naturale, astfel incat să reziste ani întregi și să nu creeze nici un fel de probleme. Fie că este vorba de tablouri cu licheni personalizate cu silhouette, terarii cu peisaje 3D, grădini pe verticală, toate incorporează sentimente de bucurie și extaz. Liniștea și pacea pe care doar natura o poate aduce.

Prin intermediul tablourilor cu licheni stabilizați,de exemplu, puteți înrăma un sentiment plăcut sufletelor voastre, deoarece tabloul îl personalizăm după cerințele dumneavoastră. Puteți agăța un astfel de tablou deasupra patului, care să conțină o imagine dragă din amintirile voastre, un citat motivațional care să vă ambiționeze, o imagine care vă inspiră în fiecare zi când deschideți ochii. Pot crea adevărate minunății ale naturii, utilizând flori, frunze și licheni stabilizați, care să încânte ochii oricărui privitor.

Casă însuflețită alături de VerDE Concept!

Dacă doriți totuși ceva mai mic, care să nu acapareze mult spațiu din căminele voastre, puteți opta pentru terarii cu peisaje 3D. Aceste creații captează părți ale lumii într-un glob de sticlă.

Puteți imortaliza cea mai plăcută vacanță, cele mai frumoase cuvinte auzite sau un colțișor de rai care să vă facă fericit de fiecare dată când îl priviți. Când sunteți stresat, să admirați frumusețea naturii și să înlocuiți sentimentele negative cu pace și liniște. Cel mai bun remediu este reflectarea alături de natură.

Grădini pe verticale pentru acasa

O idee îndrăzneață și inovativă, o reprezintă grădinile pe verticală. Imaginați-vă ce frumusețe ar aduce o astfel de grădină pe peretele din living-ul dumneavoastră.

Efectiv este răvășitor! Puteți alege cele mai deosebite plante stabilizate, perfecte pentru orice design interior.
Multitudinea de culori înfrumusețează orice încăpere și o transformă într-un colț de poveste.

Decorațiuni pentru casă Handmade

Îmi doresc să vă ajut să construiți cel mai primitor cămin, tocmai de aceea fiecare proiect este realizat handmade și realizat  in baza preferințelor dumneavoastră. Lucrez doar pe comandă, de aceea fiecare produs este unic, la fel ca și dumneavoastră.

Indiferent de culorile pe care le doriți, forma, modelul, conceptul, dimensiunile, eu voi realiza proiectul exact cum vi-l imaginați, totul pentru a avea un cămin călduros și plin de armonie.

Pentru mine cel mai mult contează fericirea clienților mei, deoarece cu ajutorul ideilor voastre ajung să realizez proiectele cele mai uimitoare.

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow