decoratiuni pentru nunta

Decorațiuni pentru nuntă

iNunta reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente din viața oricărui individ și îmi doresc să vă aduc o mică parte de fericire. Un moment atât de special încărcat cu bagaj emoțional nemărginit, nostalgia amintirilor ce v-au adus împreună, nu trebuie trecut cu vederea. Îmi doresc să realizez creații speciale care să acapareze sentimentele de fericire și iubire resimțite în acea zi specială.

VerDE-COncept realizează Decorațiuni pentru nuntă precum tablouri personalizate cu licheni și materiale naturale stabilizate, aranjamente florale, terarii cu peisaje 3D, grădini pe verticală. Folosesc o tehnică prin care materialele utilizate se mențin o perioadă lungă de timp și nu necesită tratament special. Vă voi oferi câteva idei care sper să vă încânte și pe care le-ați dori incorporate într-o zi atât de specială ca și nunta dumneavoastră.

Tablourile personalizate cu licheni pot fi realizate în ce formă doriți dumneavoastră, fiind perfecte pentru un cuplu, mai ales soț și soție. Pot să vă realizez orice tablou care să fie reprezentativ nunții voastre, să reprezinte un simbol și să se încadreze perfect în tematica nunții dumneavoastre. Aceste tablouri sunt menite să ne readucă aminte de momentele cele mai dragi, să ne bine-dispună și să creeze atmosfera dorită în cadrul nunții dumneavoastră.
Să ne aducem aminte mereu de momentele frumoase, de momentele care v-au făcut să faceți acest pas împreună și care să vă ambiționeze să nu renunțați la iubirea voastră. Nunta fiind un eveniment foarte special, automat doresc să vă ofer cele mai calitative și perfecte servicii.

Optiunea ideala pentru cadoul nasilor?Nimic mai frumos si mai personalizat, decat un tablou special creat pentru nasi!Tabloul nasii si mirii sau nasii si finii sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri personalizate!

 

Multe idei și o nuntă de vis!

Dacă doriți să aveți o nuntă ca-n povești, v-aș sugera o grădină verticală. Indiferent de dorințele sau tematica nunții, puteți să o personalizați cum doriți și creează o armonie încântătoare acestui eveniment special. Puteți să îl amplasați în spatele altarului, în spatele unui bufet sau poate reprezenta chiar un panou de fotografii la care oricine s-ar îngrămădi să se imortalizeze. Dacă aveți un eveniment în aer liber, este și mai bine! Această grădină pe verticală se mulează perfect și vă creează o atmosferă magică și de neuitat.Ce faceti dupa aceea cu acest pretios panou natural: nimic mai simplu: va decorati propriul camin, il luati cu voi acasa, impreuna cu amintirile care va leaga atunci cand il veti privi amplasat in dormitor sau in living!

Nu am uitat nici de detaliile mici! Știm cu toții că florile sunt necesare oricărei nunți. Aranjamentele florale depășesc clasicii trandafiri și bujori, printr-o multitudine de elemente naturale statice, pline de culori și frumusețe. Dacă doriți ceva special pe mesele dumneavoastră și ale invitaților, noi realizăm și terarii cu peisaje 3D, unde puteți personaliza amintiri și mesaje scrise din inimă. Nunta fiecăruia trebuie să reprezinte până în detaliu cel mai frumos eveniment, deoarece reprezintă comuniunea între 2 suflete.

Decorațiunile pentru nuntă reprezintă o problemă majoră în organizarea evenimentului, dar eu doresc să vă ușurez munca! Ca soț și soție, singura dumneavoastră grijă la nuntă ar trebui să fie să aveți parte de distracție din plin și momente frumoase.

Decorațiuni pentru nuntă personalizate

Prin intermediul creațiilor mele, doresc să vă imortalizez sentimentele, așa că dețin o varietate de idei, puteți opta pentru un tablou personalizat cu silhouette pentru soț și soție, o poză împreună pe care o putem adapta natural, vă asigur că orice decorațiune pentru nuntă realizată de mine o să vă înfrumusețeze evenimentul.

Tablouri și idei pe cadouri Handmade

Indiferent de preferințele dumneavoastră, vă putem face visele să devină realitate!

Vă asigur că din partea noastră o să aveți parte numai de excelență, deoarece lucrările sunt realizate handmade și, astfel, fiecare detaliu este amplasat cu cea mai mare grijă.

Indiferent de formă, culori, design, mesaj, dimensiuni, pentru noi nu reprezintă o problemă!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow