decoratiuni pentru restaurante

Decorațiuni pentru restaurante

Ambientul unui restaurant reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte când dorești ca afacerea să aibă succes. Tot conceptul să rezumă la ideea de a crea o stare bună clienților și un mediu armonios. Pe lângă serviciile de calitate, ceea ce atrage clienții este aspectul restaurantului. Imaginea este punctul cheie, deoarece fiecare client îți vizitează restaurantul, pe baza aspectului acestuia și dacă îi atrage privirea.

De aceea, ideile inovative și moderne sunt cele care sporesc succesul unui restaurant. Cu cât ambientul este mai plăcut, mai impresionant, cu atât clienții o să fie tot mai numeroși. Din experiența proprie, decorațiuni pentru restaurante și aranjamentele naturale nu dau niciodată greș. Deoarece acestea crează un aer familial, călduros, un aer de poveste, mai ales când vorbim de o anumite tematici.

Chiar dacă în general, elementele naturale sunt greu de întreținut, iar asta ar fi o povară în plus la cât aduce o afacere ca și un restaurant, VerDE-COncept are soluția perfectă. Amenajamentele noastre sunt realizate din flori, frunze, licheni stabilizați care nu necesită îngrijire, udare sau o anumită temperatură și au o durată de viață de peste 10 ani. Atrag umezeala și lasă în loc un aer proaspăt și primitor.

Realizez tablouri cu licheni personalizate, aranjamente florale, terarii cu peisaje 3D și grădini pe verticală. Toate acestea conțin flori, licheni și frunze stabilizate, elemente naturale tratate cu cele mai calitative soluții astfel încât să nu sufere degradări. Pe lângă acest lucru, nu sunt inflamabile și sunt eco-friendly.

Ambient de poveste cu VerDE-COncept

Cel mai imens impact l-ar aduce grădinile pe verticală. O tendință nouă și diferită, iese din bula de monotonie a grădinilor simple, realizează o imagine răvășitoare indiferent unde este poziționată. Atunci cand este vorba de design interior, sunt mereu o alegere potrivită. Pot fi poziționate pe pereții de lângă mese, la recepție, pe pereții interiori ai restaurantului, pentru a atrage privirile potențialilor clienți. Creează o armonie de poveste și un aer magic, combinând aerul natural și energiile acestuia cu beneficiile moderne din zilele noastre.

De asemenea, aranjamentele florale sau terariile cu peisaje 3D sunt perfecte pentru a orna mesele, adăugând un strop de finețe și rafinament. Colorând marcabil mesele clienților, vor fi impresionați instant de frumusețea paletei de culori și buna dispoziție a acestora va crește instant. Serviciile dumneavoastră vor fi instant remarcate, deoarece se va observa atenția la detalii.

Decorațiuni pentru restaurante personalizate

Despre tablouri cu licheni personalizate pot spune că pot încorpora orice idee.

Indiferent că vreți să realizați numele afacerii dumneavoastre, imagini abstracte care să transmită un anumit sentiment clienților sau mesaje călduroase.

Creatii handmade personalizate

Indiferent de dorințele dumneavoastră, preferințele asupra culorilor, formei, designul, dimensiunea sau conceptul, voi realiza exact ce vă doriți!

Deoarece fiecare lucrare este handmade și se realizează doar personalizat, vă pot confirma că interesul afacerii mele este să vă realizez cele mai încântătoare produse.

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow