decoratiuni-pentru-sali-de-asteptare

Decorațiuni pentru săli de așteptare

Indiferent cât de mare este pasiunea, uneori locul unde profesăm poate deveni monoton, iar această stare ne scade nivelul de energie. Mereu ne dorim să înfrumusețăm orice loc în care ne petrecem cele mai multe momente din viață. Din iubirea față de oameni, ne dorim ca biroul sau cabinetul nostru să le confere sentimentul de siguranță și încredere. Doresc să vă ajut să transmiteți caracterul dumneavoastră profesional și prin intermediul cabinetului sau biroului dumneavoastră.

Când oamenii ajung la dumneavoastră, din păcate, vin cu o problemă și cu mult stres. Așa că un mediu liniștit, călduros și armonios i-ar putea detensiona și le poate stimula gândirea pozitivă. VerDE-COncept  se ocupă cu tablouri personalizate din licheni, frunze, flori stabilizate, grădini pe verticală, terarii cu peisaje 3D.

Tehnologia noastră îmbină utilul cu plăcutul, deoarece aceste aranjamente pe bază de licheni stabilizați, tratați cu soluții speciale și de cea mai bună calitate, nu necesită îngrijire specială. Nu este nevoie să le udați. În plus, ele nu sunt inflamabile. Doresc ca prin creațiile mele să încorporez sentimentul pe care doriți să îl transmiteți clienților dumneavoastră, sentimentele de compasiune și încredere.

Cu ajutorul tablourilor personalizate cu licheni stabilizați, puteți să îmbunătățiți considerabil aspectul design-ului interior. Orice idee sau sentiment pe care vreți să-l transmiteți, VerDE-COncept îl poate realiza! Sunt atâtea idei spectaculoase care să vă personalizeze cabinetul sau biroul într-un mod unic. Cum ar fi mesaje care să vă reprezinte toată tăria de caracter, motivația care v-a adus în punctul de astăzi, o vorbă caldă pentru clienții dumneavoastră. Puteți opta pentru realizarea logo-ului cabinetului dumneavoastră sau o imagine simbolică reprezentativă pasiunii voastre.

Dacă doriți să faceți, spre exemplu, sala de așteptare mai caldă pentru clienți, puteți opta pentru aranjamentele florale sau terarii cu peisaje 3D.
Pe lângă faptul că aduc o sumedenie de culori și capturează privirea oricui, creează acel sentiment de liniște și regăsire. Plantele și elementele naturale au acest efect asupra noastră, ne conferă stări pozitive fără măcar să ne dăm seama. Puteți înfrumuseța cabinetul sau biroul dumneavoastră atât de ușor și cu detalii aparent neînsemnate!

Săli de așteptare unice

Dacă doriți o notă de clasicism și rafinament absolut, puteți opta pentru o grădină pe verticală. Este perfectă pentru orice încăpere și reprezintă o imagine puternică și marcantă. Frumusețea naturală pe care o exprimă o astfel de grădină pe verticală nu are margini! 

transformă sala de așteptare într-un adevărat colț de vis, tonurile naturii se armonizează cu nuanțele moderne, creând un contrast senzațional!

Personalizarea detaliilor

Indiferent de ce formă, culoare, design sau concept doriți, pot să vă realizez orice simțiți!

Prin munca mea doresc să fac oamenii fericiți și vă pot asigura că până și cele mai mici detalii vor fi atent alese, deoarece fiecare lucrare este handmade!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow