gradini pe verticala

Grădini pe verticală

Cel mai impresionant concept pe care l-am creat până acum au fost aceste grădini pe verticală. O idee cu adevărat inedită și plină de originalitate, aduce rafinament oricărei încăperi. Cred că oricare dintre noi și-a dorit o grădină, dar problema spațiului sau a timpului ne-a împiedicat să o realizăm. Însă, cu ajutorul grădinilor verticale, putem avea micul nostru colț natural chiar în apartamentele noastre.

Grădinile pe verticală aduc un aer mirific oricărei încăperi. Indiferent că vorbim de casă, birou, sală de așteptare, mereu este o alegere potrivită.
Felul în care îți poate schimba percepția despre o încăpere este uimitor! Aceste grădini pe verticală sunt ceva aparte, deoarece cu ajutorul lor, putem aduce natura în viețile noastre, pentru a savura senzatia de prospețime.

Pe lângă frumusețea lor răvășitoare, sunt foarte ușor de întreținut și practice pentru design-ul interior. Formate din frunze, flori, licheni stabilizați, acestea nu necesită îngrijire. Fiind tratate cu cea mai mare grijă prin procesul de stabilizare, ele vor rezista ani întregi. Sunt antistatice și vor absorbi umezeala din camerele tale.

Senzații bune în fiecare loc

Consider că prezența unei grădini pe verticală în încăperi conferă un sentiment de liniște și pace, deoarece natura mereu are grijă să ne ofere cele mai dragi sentimente.

Seninătatea într-o formă de artă

Chiar dacă, de multe ori, viața nu ne oferă luxul să scăpăm din rutină și să ne apropiem de natură și originile noastre, am găsit o metodă să aduc natura în viețile voastre.

Ambientul și armonia oferite de aceste grădini pe verticală aduc un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de spirit și conferă căminului dumneavoastră sentimentul de acasă.

Grădini pe verticală, armonie pentru suflet!

Doresc ca fiecare concept să aibă o însemnătate pentru dumneavoastră, să reprezinte o bucățică din sufletul vostru, de aceea fiecare grădină pe verticală se realizează personalizat.
Vreau să cuprind concepția dumneavoastră despre frumos în fiecare lucrare, de aceea vor fi realizate după bunul vostru plac!

Culorile, forma, materialele folosite, design-ul, trebuie să reprezinte oglinda dumneavoastră, deoarece fiecare lucrare este realizată handmade cu multă grijă și scopul meu este să vă umplu sufletul cu bucurie și să vă regăsiți în creația realizată pentru dumneavoastră!

Pentru mine, cel mai important este să fiți fericiți!
Prin munca mea doresc să îmi arăt afecțiunea față de natură și de oamenii din jurul nostru, de aceea misiunea mea este aceea de a va aduce un zâmbet pe chip, fie că este printr-o grădină pe verticală, un tablou cu licheni personalizat sau un aranjament floral!

Acest proiect, si anume grădinile pe verticală, chiar schimbă concepția despre locul unde sunt amplasate!

Imaginați-vă ce impact ar avea dacă ați intra într-un restaurant și ați avea masa lângă o astfel de grădină sau după o zi lungă, să beți băutura preferată în living și să aveți privirea aruncată asupra unei asemenea grădini.

Starea de spirit automat se îmbunătățește, deoarece suntem conectați cu natura, iar acesta este rezultatul conexiunii noastre.
Cu grijă și mult devotament, voi crea cele mai unice și personalizate grădini pe verticală pentru dumneavoastră.

Sper că v-am trezit interesul și că vom putea colabora împreună!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow