idee-de-cadouri

Idei de Cadouri personalizate

Culorile din viața noastră sunt create de către sentimente. Sentimentele ne lasă să ne exprimăm ceea ce gândim și simțim. Ne ajută să ne cunoaștem atât pe noi cât și oamenii din jurul nostru. Oamenii cei mai dragi nouă lasă o amprentă puternică asupra noastră și mereu ne dorim să aibă parte numai de fericire și iubire. Dorim mereu să îi surprindem și să le facem viața mai plăcută în orice moment.

Iubirea față de oameni se manifestă prin multe lucruri, atenție, recunoștință, dragoste. Uneori dorim să îi surprindem și expresia de pe fața lor ne încălzește sufletul. De aceea, alături de VerDE-COncept, vei putea să îmbini aceste emoții într-un cadou.
Realizez idei de cadouri ca exemplu tablouri personalizate cu natură antistatică, aranjamente florale, terarii cu peisaje 3D și grădini pe verticală. Toate acestea sunt confecționate din licheni, flori nemuritoare și frunze stabilizate, astfel încât să se mențină o perioadă foarte lungă de timp și să nu necesite îngrijire.

Prin intermediul acestora, poți să îți lași imaginația și sentimentele să răsufle și să formezi cadoul perfect pentru persoanele dragi din jurul tău. Ideile sunt nenumărate! Poți imortaliza un moment, o fotografie pe care o decorez cum simți tu, un mesaj pentru cei dragi sau orice formă de afecțiune pe care vrei s-o transmiți mai departe!

Uneori, fiind prinși de ritmul accelerat al vieții, tindem să neglijăm persoanele dragi din jurul nostru și asta ne întristează. Așa că mereu încercăm să recuperăm timpul pierdut. Însă cu aceste aranjamente speciale, cadoul dumneavoastră poate să reziste chiar și un deceniu!
Totul datorită muncii în cel mai mic detaliu și a soluțiilor de cea mai bună calitate.

Tablouri personalizate

Unicitatea și frumusețea naturală o să aducă pe chipurile celor apropiați, un zâmbet și o bucurie de neuitat.

Îmi doresc să pătrund în sufletul dumneavoastră în momentul în care realizez un proiect, deoarece vreau să vă proiectez ideea, sentimentele și gândurile în cel mai perfect mod!

Idei de Cadouri personalizate

Vreau să simțiți că a fost făcut exact pentru dumneavoastră și pentru cei dragi. Când priviți acel minunat cadou, să vedeți sufletul dumneavoastră oglindit în el.

Sper să vă doriți să colaborăm și vă asigur că VerDE-COncept își va oferi ultimul strop de putere pentru a crea cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi dumneavoastră!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow