Tablouri cu licheni

Tablouri cu licheni

O modalitate de a aduce natura în casele, birourile, în afacerea dumneavoastră, o reprezintă tablourile cu licheni. Un concept modern, adaptat vieții cotidiene care reîmprospătează ambientul și aduce o oază de culoare. Reprezintă modalitatea perfectă de a-ți înfrumuseța mediul de activitate sau să aduci un nou design în apartament și să-l personalizezi după bunul tău plac.

Decorațiunile cu mușchi și licheni aduc un strop viu de natură, indiferent de poziționarea lor. Fie că este vorba de birou, casă, apartament, cabinet medical, restaurant, sală de fitness, cafenea, prezența tablourilor cu licheni zguduie conceptul clasic și aduce aroma de prospețime. Acesta reține praful, polenul, alergenii și împrospătează odorul mediului dumneavoastră.
Frumusețea naturală și paleta de culori desăvârșită, care se poate realiza după bunul plac, te lasă fără respiratie.

Panourile și tablourile cu licheni conferă mediului o escapadă din lumea gri,evadarea in natură și bunăstarea oferită de aceasta. Acestea sunt realizate din mușchi, licheni, frunze și plante stabilizate. Ce înseamnă toate acestea?
Faptul că, datorită tratării amănunțite și muncii depuse pentru realizarea unui astfel de tablou, ele vă vor armoniza căminul timp de peste 10 ani.

Beneficiile lichenilor

Pot fi personalizate după bunul plac! Nu reprezintă doar un alt colț verde, ci pot fi personalizate pe baza unei amintiri, unui mesaj, unui sentiment sau citatul motivant pentru dumneavoastră.

Tablouri cu licheni, ce reprezintă ei:

Poate fi creat în așa fel încât să reprezinte pasiunea dumneavoastră, sentimentele pe care vreți să le transmiteți casei dumneavoastră, oamenilor dragi sau persoanelor care vă vizitează afacerea.

Ce sunt tablourile cu licheni și lichenii stabilizați?

Culoarea naturală a lichenilor este albă-bej. Despre licheni putem spune că sunt tratați cu o soluție salinică ignifugă și colorant, după placul și exigențele fiecărui client. Datorită soluțiilor speciale, aceștia nu sunt inflamabili. Tablourile cu licheni reprezintă o decorație sigură, ușor de întreținut, de calitate și pe termen lung.

O creație atât de complexă ca și tablourile cu licheni, în ciuda așteptărilor, este foarte ușor de întreținut. Datorită tratării lor, aceștia prezintă o natură antistatică, nu necesită hidratare.

Aranjamentele din licheni au beneficii pentru orice loc, ele absorb umiditatea din casă și lasă loc unui aer proaspăt și curat.

Conceptul tablourilor cu licheni s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, fiind mereu întâlnite la diverse evenimente cum ar fi nunți, botezuri, aniversări și multe altele.

Putem să adaptăm dorințele și idealurile dumneavoastră în orice format, indiferent de culoare, mărime, design.
Panourile cu licheni reprezintă cea mai practică metodă la momentul actual pentru a aduce natura în mediul interior.

Prezintă o rezistență considerabilă față de plantele obișnuite.
Dacă v-am convins și doriți natura în casa voastră,
nu ezitați să ne contactați!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow