Tablouri personalizate

Tablouri cu Silhouette Personalizate

Frumusețea naturii poate transmite cele mai puternice sentimente. Prin intermediul tablourilor cu silhouette personalizate doresc ca emoțiile dumneavoastră să fie exprimate cât se poate de clar. În momentul în care creez un tablou, doresc să pot acapara fiecare gând, sentiment, trăire a dumneavoastră. Fie că doriți să aveți imortalizat un moment, o ocazie sau vreți să vă exprimați sentimentele de iubire față de persoanele dragi, nu aveți cum să dați greș cu un astfel de tablou.

Tablourile cu silhouette personalizate sunt create în funcție de dorințele dumneavoastră. Combinând arta și natura prin intermediul florilor, lichenilor, frunzelor stabilizate, vă pot materializa ceea ce simțiți. Fiecare lucrare are propria sa originalitate, deoarece sunt handmade, astfel, unicitatea fiecărui tablou cu licheni este indiscutabilă.
Prin acest proiect, doresc să mențin amintirile vii. Dacă vă doriți un mic loc natural cu însemnătate în casele, birourile, restaurantele, firmele dumneavoastră, un tablou cu licheni personalizat ar completa atmosfera. Viața tinde să ne răpească din comemorarea momentelor cele mai speciale și aprecierea oamenilor dragi.

Conceptul de tablouri personalizate cu licheni decorativi reprezintă o nouă tendință în materie de design interior. Sentimentul pe care vreți să îl țineți mereu în inimile și mințile voastre, culorile îmbietoare și prospețimea naturii pot fi toate încorporate într-un simplu tablou. Sunt ideale pentru orice încăpere, de la dormitorul dumneavoastră până la afacerea pentru care ați muncit cu multă ardoare.

Pace fără gânduri

Pe lângă armonia pe care o aduce o astfel de creație, tablourile cu silhouette personalizate nu necesita nici un fel de ingrijire.

Potrivit pentru orice mediu

Elementele naturale sunt tratate astfel încât să reziste o perioadă îndelungată și să nu se deterioreze.

Un bonus îl reprezintă mireasma proaspătă de padure pe care o conferă aerului, deoarece absorb umezeala și sunt antistatice.

Tablouri personalizate, oricând pentru dumneavoastră!

Indiferent de conceptul, culorile, materialele necesare, putem să vă materializăm orice idee!
Preferințele dumneavoastră sunt inspirația noastră!
Tablourile cu sihlouette pot îngloba orice trăire, motiv pentru care fiecare lucrare este atent și minuțios creată.

Fiecare detaliu reprezintă un obiect cheie în crearea unui asemenea tablou

Doresc, prin aceste tablouri, să vă mențineți mereu în suflete cele mai pure sentimente. Fiecare amintire și sentiment prin care am trecut în viețile noastre ne-au format ca persoană.

Amintirile reprezintă cărțile nescrise ale vieții noastre, și de aceea cred că ar trebui să le menținem vii în cele mai frumoase moduri.
Astfel, vă recomand cu tot dragul un tablou cu sihlouette personalizat și aștept să mă contactați!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow