terarii cu paesaje 3D

Terarii cu Paesaje 3D

Indiferent de natura noastră, mereu căutăm să admirăm frumosul din jurul nostru. Așa că de ce să nu îl aducem chiar în spațiul nostru personal?
Indiferent de loc, terariile cu peisaje 3D se potrivesc oriunde. Un mic colț de natură înglobat în sticlă poate să te bine dispună oricând.
Fie că ești la birou, acasă, cabinet. Florile nemuritoare din acest mic design fac astfel incat natura să rămână în mediul nostru mai ușor ca niciodată.

Terariile cu peisaje 3D sunt un concept foarte armonios și abstract. Ne fac să ne gândim la ce ne înconjoară și poti avea cele mai frumoase evenimente din natură chiar în casa ta. Când privesti acel colț de natură nu ai cum să nu te bine-dispui. Aceste creații cu licheni stabilizați și elemente naturale au un impact major asupra imaginii casei dumneavoastră și ocupă foarte puțin spațiu.

Eleganta intr-un spatiu mic

Frumos, simplu și elegant, un terariu cu peisaj 3D reprezintă un cadou perfect. Indiferent că este vorba de o aniversare, o nuntă, oricine ar fi uluit de acest colț mic de rai. Paleta de culori vii de care dă dovadă, înveselește automat locuința și locul de amplasare, aducând un aer modern și nou. Simplu, dar efectiv, se potrivește în orice ocazie.

Mici creații personalizate

În ce fel doriți dumneavoastră!
Dati frau liber imaginatie!
Indiferent de conceptul dumneavoastră, noi îl putem transforma în realitate.

Forma, culoarea, mesaj personalizat, conceptul, toate depind de dumneavoastră!
Ne dorim să aveți parte de produsele pe care le doriți și facem tot posibilul să vă atingem așteptările.

Terarii cu peisaje 3D în ce fel?

Naturalețea terariilor cu peisaje 3D este menținută o perioadă foarte mare de timp. Elementele naturale ca și lichenii, florile nemuritoare, sunt special tratate astfel încât să rămână intacte ani întregi.

Nu o să aveți probleme de miros, umiditate sau alte inconveniente. Aceste colțuri naturale au doar beneficii și sunt create cu cea mai mare atenție si precizie.

Ne dorim ca aceste terarii cu peisaje 3D să aducă o amenajare deosebită în interiorul apartamentului, biroului dumneavoastră.

Misiunea noastră este să vă aducem bucurie și naturalețe în viață.
Sunt realizate cu cea mai mare grijă și cu atenție desăvârșită, fiecare model fiind unul unicat.
Sperăm că v-am încântat cu acest concept și nu ezitați să ne contactați!

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow