VerDE-COncept

VerDE-COncept a luat naștere din dragostea față de natură și din dorința de a aduce o oază de verdeață în interiorul încăperilor, indiferent de anotimp și de condițiile de luminozitate din încăpere. Pentru ca fiecare dintre voi este nesămuit, credem că meritați ceva unic, personalizat, care să vă încânte privirile și să vă bucure sufletele. Astfel, au luat naștere secțiunile de tablouri și panouri cu licheni, aranjamente florale și terarii personalizate.

VerDE-COncept are menirea de a vă reconecta cu natura în spațiile interioare unde vă petreceți mare parte din timp, prin realizarea de pereți, tablouri, terarii și aranjamente din licheni, mușchi și plante naturale stabilizate, in combinații unice cu rășina epoxidică. Integrând natura cu modernele concepte din zilele noastre, putem crea astfel echilibrul perfect și armonios prielnic fiecărui cămin.

Prin proiectul VerDE-COncept dorim să ne îndeplinim misiunea pentru fiecare client și anume să reintegrăm natura în spațiul interior cotidian împrejmuit de tehnologie.Suntem pas cu vremurile moderne, deoarece VerDE-COncept creează lucrări cu plante și licheni stabilizați, care nu necesită îngrijire și au o rezistență pentru o perioadă foarte lungă de timp. Astfel, singura dumneavoastră grijă ar fi să alegeți lucrarea pe care vreți să o întâmpinați în viețile dumneavoastră.

Este foarte important pentru noi să colaborăm alături de fiecare client pentru proiecte deoarece fiecare proiect are valoare sentimentală fiind implicate gânduri, sentimente, amintiri și multă muncă și devotament. Dorim să vă împlinim fiecare așteptare și să realizăm imaginea de ansamblu pe care v-o imaginați și, mai ales, pe care o doriți. O lucrare este cu adevărat reușită în momentul în care transmite un mesaj, iar noi dorim să vă transmitem sentimentele cele mai profunde și să scoatem la iveală senzații de fericire și bucurie.

De la idee, la realizare.

Vă invităm să aruncați o privire asupra câtorva dintre tablourile și aranjamentele realizate de noi și nu uitați că puteți veni cu idei, cu dorințe și propuneri pentru a avea parte de ceva unic, “ cusut pe măsură “ , care să se integreze perfect în designul oricărei încăperi, sau pentru a crea cadoul perfect pentru cineva drag vouă.

Produsele noastre sunt realizate integral handmade. Avantajul este că putem trata cu flexibilitate cerințele și dorințele dumneavoastră, în funcție de necesitatea fiecăruia. Așa că nu ezitați să veniți cu cele mai incitante și îndrăznețe idei, deoarece pasiunea și imaginația noastră, împreună cu imaginația și dorința dumneavoastră pot crea cele mai frumoase și unice concepte naturale! Iubim ceea ce facem, de aceea suntem nerăbdători să colaborăm și să auzim trăirile care v-au făcut să vă doriți un anumit proiect.

VerDE-COncept dorește să simtă alături de dumneavoastră fiecare sentiment, dorim să experimentăm împreună crearea celor mai speciale tablouri cu licheni și muschi, tablouri și panouri cu siluete personalizate, aranjamente cu licheni și elemente naturale!
Dorim să vă aducem armonie în căminele dragi sufletului vostru!

Licheni, mușchi și decorațiuni florale

Atmosfere Handmade

Tablouri și Panouri

Tablouri Personalizate

Aranjamente Florale

Terarii cu Peisaje 3D

Grădini pe Verticala

Adresa

Timișoara - Sacalaz,
Strada a VII-a, nr. 617-A

Open Hours

Luni - Sambata
08:00 - 22:00

Contacts

Tel - Whatsapp +40 7 308 706 32
E-mail verdeconcept80@gmail.com

Follow